Ga naar inhoud

Nat matras


Recommended Posts

Vandaag na het ophalen van onze camper uit de stalling troffen we eenmaal thuis een behoorlijk nat matras aan. Het gekke is dat het matras juist aan de onderkant aan het voeteneinde doornat bleek, we hebben alles nagecheckt maar verder konden we totaal geen drup vocht vinden…we staan voor een raadsel, heeft iemand misschien iets soortgelijks meegemaakt?

Link naar reactie
Share on other sites

Geplaatst: (aangepast)

Normaal liggen matrassen in de camper op een lattenbodem waaronder je de kledingkastjes en/of de garage kunt zien, maar dit is helaas niet altijd zo. Er zijn ook campers waarbij het matras direct op een houten plaat ligt en waardoor het matras niet kan ademen. Dit kan resulteren in een matras wat na een nacht slapen aan de onderzijde vochtig is, of een matras wat in dit geval bij lange stalling vochtig wordt.

Voor lange stalling adviseer ook ik om de matrassen op hun zij te zetten, of om mee naar huis te nemen. Om de matrassen te laten ademen en voor beter slaapcomfort kun je onder de matrassen matrasschotels leggen, bijvoorbeeld van Froli-star: https://www.obelink.nl/froli-star-mobil-bedsysteem-basispakket.html

aangepast door Camper-T
Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Antwoord op dit onderwerp

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid