Ga naar inhoud

LPG verloopnippel Noord-Amerika


KnausSilverMEG

Recommended Posts

Wij zijn ons aan het oriënteren om in 2025/2026 met onze eigen camper een lange reis, > 9 maanden, door Canada en USA te maken, met wellicht een uitstapje naar Baja California in Mexico, te gaan maken.

Eén van de zaken waar wij momenteel onderzoek naar doen is of het mogelijk is om onze LPG installatie met buitenaansluiting te vullen m.b.v. een verloopnippel die past op een standaard buitenaansluiting. Is deze in Nederland überhaupt te koop of heeft iemand een andere oplossing al in de praktijk en met succes geprobeerd?

Natuurlijk hebben wij een setje verloopnippels die in Europa prima werken, maar de kans dan één van deze ook aan de andere kant van de Atlantische oceaan passen lijkt ons erg klein.

IMG_0044.jpg

IMG_0042.jpg

Link naar reactie
Share on other sites

Dank voor je bericht, voor zover ik het kan zien bieden zij alleen aansluitingen om gasapparaten uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg aan te sluiten op Amerikaanse gasfles. 

Mijn intentie is om mijn ingebouwde gasflessen via een 'normale' buitenaansluiting aan de pomp te vullen.

Link naar reactie
Share on other sites

  • 2 months later...

Wij hebben onze reis naar de USA mede georganiseerd met Seabridge Düsseldorf. Hier hebben wij o.a. de adapter aangeschaft voor de gasflessen die je in de USA moet kopen en aansluiten in de camper.

Overigens konden wij vanuit de Haven van Antwerpen (helaas) GEEN LPG-flessen meenemen of anders voor ca €800,- laten keuren. 

Met een visum voor de USA en een ETA voor Canada mag je 6 maanden in dat land verblijven en als je 1 maand en een dag buiten dat land verblijft mag je weer terug voor 6 mndn.

Maar zeker doen zo’n reis is een prachtig avontuur, misschien komen wij elkaar nog tegen, want wij gaan in april 2025/2026,  voor een jaar, weer terug naar Canada en de USA 

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Antwoord op dit onderwerp

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid