Ga naar inhoud

Robineke

Members
  • Aantal items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Robineke won de laatste dag op 23 januari

Robineke had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Robineke's Achievements

5

Community reputatie

  1. Speciaal voor ED maar ook voor anderen. Ik ben rustig Oostenrijk ingereden en mijn NAVI heeft mij keurig buiten alle tol wegen omgeleid. Bij Kufstein was helemaal geen tolweg zoals ED beweerde maar ik vermoed dat het lang geleden is dat jij hier geweest is. Moraal: Met een goede navi kan je precies daar rijden waar je wilt en zonder tol.
  2. Ik ben er uit. Mijn Navi gaf geen tolweg bij Kufstein. Dacht dat dit fout was omdat jij het goed lijkt te weten. En wat blijkt: Kufstein regio is geen TOL. Wel goed opletten hoor.
  3. Sorry voor de late reactie, kijk hier niet altijd. MRA, MyRouteApp. Heb wel een abo waardoor ik geen navi meer nodig heb. Rijdt nu op mijn tablet. De planner geeft exact aan waar de verboden wegen zijn en de tolwegen zijn. Bij verboden wegen denk aan hoogte breedte, die kan je van het voertuig instellen. Ik vind het super want heb meerdere voertuigen en nu geen navi's meer nodig. Ja tablet maar die heb ik voor meerdere zaken.
  4. Je zal zeker gelijk hebben, het was trouwens ook mijn gedachte. Moet wel zeggen dat ik nog geen camping heb meegemaakt die een scanner heeft, wellicht is dat ook nieuw. ook zijn er camping waar je geen ontvangst heb met je telefoon en je kaart dus niet kan tonen daarom heb ik deze toch opgeslagen. Baat het niet het schaadt ook niet.
  5. Robineke

    Apk2 of Apk1

    Je hebt gelijk, inderdaad eindelijk. Wanneer je geen bron vermelding hebt kan je roeptoeren wat je wilt maar het moet een geloofwaardig verhaal zijn. Je kent het vast wwel: Hoor en wederhoor en bronvermelding. Advies: Neem nooit zomaar iets aan wat op WWW staat.
  6. Robineke

    Apk2 of Apk1

    Heb de RDW benaderd en het aan hun voorgelegd. Het is niet moeilijk maar een onderbouwing geeft een beter gevoel i.p.v. alleen maar roepen. Het volgende is van toepassing: Campers die geregistreerd staan als personenwagen vallen onder APK2 keur ondanks dat het max toelaatbaar gewicht >3500kg is. Zie RDW bericht. Hartelijk dank voor uw e-mail. U vraagt de RDW informatie over het keuren van een kampeerwagen. Bij een kampeerwagen die als personenwagen is geregistreerd (dat is uw kampeerwagen) kijken we niet naar de maximale massa maar naar de lege massa. In de APK regelgeving staat het volgende: Bij een personenauto-kenteken is de ‘massa ledig voertuig’ zoals vermeld in het kentekenregister bepalend voor de categorie voertuig en de categorie keurmeester. Dus heeft uw kampeerwagen een lege massa in het kentekenregister van < 3500 kg dan moet de keuring door een APK II erkenninghouder en keurmeester worden uitgevoerd. Zie: Algemene informatie voor de uitvoering van de APK | RDW . Wel moet er rekening gehouden worden met de locatie. Uw voertuig moet naar binnen kunnen en de hefbrug moet de maximale massa van uw kampeerwagen kunnen dragen. De APK keuring moet geheel volgens de voorgeschreven regels kunnen worden uitgevoerd. Contact Heeft u vragen? Beantwoord dan deze e-mail of bel 088 008 74 47. Wij helpen u graag.
  7. Dan moet je niet zulke taal bezigen want dan ben je koploper
  8. Geen idee van het merk Wist niet dat er twee uitvoeringen zijn Weet niet dat er verschillende materialen zijn Prijs is aan de koper, deze kan gewoon bieden. Laat het verkopen maar aan mij over. O ja, als je geen belangstelling hebt heeft reageren weinig zin toch of wil je een plasje doen?
  9. Je kan gewoon bieden!
  10. Robineke

    Camperpoot 2 stuks

    Ter overname 2 camperpoten voor stabiele stand
  11. Robineke

    Apk2 of Apk1

    @Magic Ed. Kan je mij helpen wie ik kan contacten. Wat is jouw keuringsstation waar jij naar toe gaat. Dan doe ik hetzelfde als jij doet en dan moet het goedkomen toch??
  12. Ja dat is bij mij ook zo. Je kan het proberen, heb je in ieder geval iets. Heb ook nog geen camping meegemaakt die mijn code wilde scannen. Wanneer men de geldigheids datum ziet is dat voldoende.
  13. In mijn navi kan ik vooraf precies zien wat geblokkeerd is gelukkig.
  14. Robineke

    Apk2 of Apk1

    Wie kan ik contacten dan. Ik vroeg om een bron vermelding, niet een verhaal. Ik geloof je graag maar dit helpt mij niet verder.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid