Ga naar inhoud

Angela

Members
  • Aantal items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    5

Angela won de laatste dag op 24 juni

Angela had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Angela's Achievements

10

Community reputatie

  1. Angela

    Truma boiler

    Wie heeft er ervaring met het niet aanslaan van de boiler als je hoger in de bergen staat? Wij hebben 2 LPG tanks. De boiler slaat aan, en komt dat vrij snel in een foutcode. In Nederland vrijwel nooit geen last.
  2. Rij zelf als vrouw van 1.60 meter lang (of kort ) met onze camper van 9 meter lang. 1 advies, wees nooit overmoedig. En bij twijfel, stap even uit. Zo heb ik tijdens mijn C1 rijbewijs goed leren rijden en voornamelijk goed leren kijken. Dus dames, kruip eens achter het stuur! Je kan meer dan je zelf denkt.
  3. Angela

    Deur blijft niet open

    Klopt, dat doen wij ook
  4. Gedaan hoor! Succes met je afstuderen!
  5. Wat jammer nou dat er altijd weer mensen moeten zijn die een negatieve aanname doen en daardoor de verkoper bijna in een negatief daglicht zetten. Alles ziet er zo netjes uit, dat waarschijnlijk de “omstandigheden” waardoor deze camper verkocht moet worden niet zo leuk zijn. Dus @Magic Ed., hou is op je te bemoeien met iedere advertentie!
  6. Dank je wel voor de suggestie. Ik ga er eens op kijken
  7. Wat wordt er door diverse mensen raar gereageerd! Ikzelf had een goed bedoelde reactie over de go-box maar mijn reactie heb ik maar weer snel verwijderd. Waarom gunnen we elkaar het licht in de ogen niet? Iedereen die hier een reactie schrijft doet dat volgens mij met de beste intenties om uiteindelijk de persoon die de vraag stelt te helpen. Jammer dat er dan zo vijandig wordt gereageerd. Zo helpen we dit forum om zeep, en dat zou zonde zijn. Denk eerst even na, voordat je een reactie plaatst die voor een ander kwetsend of negatief zou kunnen uitpakken! Fijne zondag!
  8. Angela

    deur op slot.

    Wij hebben een kluisje met cijferslot laten plaatsen op een verborgen plek
  9. Op een koude winteravond gewoon even scrollen door dit forum. Dromend over het camperseizoen. En dan zie ik dit bericht staan. Wat een gemopper over het NKC. Na een hagelschade aan ons dak (van onze vorige camper) heeft de NKC keurig een nieuw hagelbestendig dak vergoed. Alles werd goed geregeld! Je kan nu eenmaal niet voor een dubbeltje op de eerste rij zitten. Dus NKC gewoon doen!
  10. Angela

    2e televisie bij bed

    Dank je wel voor de tip!
  11. Angela

    2e televisie bij bed

    Okee, helemaal duidelijk
  12. Angela

    2e televisie bij bed

    Kan dit ook met WIFI?
  13. Angela

    2e televisie bij bed

    Dank jullie wel voor de tips!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid