Ga naar inhoud

Oomlodewijk

Members
  • Aantal items

    72
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    6

Oomlodewijk won de laatste dag op 20 juli 2022

Oomlodewijk had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Oomlodewijk's Achievements

11

Community reputatie

  1. En heeft u die krassen geclaimd bij de verzekering?
  2. Ik heb van carglass begrepen dat ruiten op maat gemaakt kunnen worden. Zou er eens l angs rijden met de camper.
  3. Kunnen deze onder een camper?.
  4. Fijn om te horen dat het probleem is opgelost en goed dat je alles hebt terug gekoppeld. Wat mij betreft mag je de naam van het bedrijf hier noemen, dat scheelt je waarschijnlijk een hoop pb's en zo'n bedrijf/monteur verdient wel wat reclame.
  5. Bij mijn Adria hoor je de drukpomp in het begin, maar na een paar seconden is ie stil tot er weer druk opgebouwd moet worden. De pomp staat naast de watertank en die staat onder het bed en aan de rechterzijde van de garage. Er is makkelijk bij te komen.
  6. Met 85 cm moet dat zeker lukken
  7. Dat is een hele goede en begrijpelijke uitleg.dank hiervoor Sjaak.
  8. 200watt = 17 ampère?. Ik heb begrepen dat je op de campings met 6 ampère apparaten kunt gebruiken tot max. 1320 watt. Zit hier dan een verschil tussen 12 volt en 220/230 volt?
  9. Lijmen van een zonnepaneel direct op het dak wordt afgeraden. Beter is met 4 hoeksteunen het paneel te monteren. Heeft blijkbaar met warmte te maken die bij verlijmen aan de onderkant niet weg kan.
  10. Als de camper geschorst is kun je op de dag van de apk gewoon naar het keuringsstation. Je hoeft hem niet aan te melden bij de RDW. Wel zorgen dat je op de keuringsdag de afspraak kunt bewijzen. Je kunt tot 2 maanden voor de vervaldatum een nieuwe apk doen. De oude apk datum blijft gehandhaafd.
  11. Wie heeft ervaring met overwinteren in de Algarve en een goed uitgeruste camperplaats aldaar.
  12. Kijk eens naar de D+ aansluiting op de dynamo. De stekker geeft vaak problemen. De Wit hebben n Schijndel ontdekte dat bij mij omdat zij hier vaker mee geconfronteerd werden.
  13. Het gaat om de goede ervaringen die forumleden hebben gehad. Iedereen kan zich specialist noemen en van alles en nog wat beloven. Het door BroersJoske genoemde bedrijf wordt alom aan bevolen. Dat is nuttige info.
  14. Welk prijskaartje hoort hierbij? Want 6 tot 10GB per dag is toch behoorlijk veel.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid