Ga naar inhoud

Cor van der Wal

Members
  • Aantal items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Cor van der Wal's Achievements

0

Community reputatie

  1. Op you tube staan wel installatie filmpjes maar geen film over wanneer en hoe de filter vervangen moet worden
  2. 2 vragen: Ik heb gisteren na 1 jaar de celkern eruit gehaald en was, ondanks dat de sterkte op maximaal staat, helemaal blank. wat kan hiervan dan de oorzaak zijn? Na aankoop van het systeem was hij al na 4 maanden vol kalk en heb hem toen met azijn schoon gemaakt. Hoe kan je zien/merken dat de celkern vernieuwd moet worden.
  3. Kijk hier heb je wat aan. Top! Inmiddels had ik een contract bij DKV Mobility afgesloten maar dat kon alleen als het via mijn bedrijf gaat, dus niet voor particulieren.
  4. Beste mensen Het is en blijft onmogelijk om een tolbadge te bestellen bij Mango voor voertuigen boven de 3,5 ton en hoger dan 3,5 meter. Wij hebben tot in den treure geprobeerd en is ons na dagen lang niet gelukt. Dus nu niet mailen dat het wel kan maar probeer het op hun site dit maar eens uit
  5. Ik heb nu een 2e badge van Mango gekocht maar ook deze is niet goed want hij is maar tot 3,5 ton en het probleem is dat ze op e-mails niet reageren en telefonisch zijn ze moeilijk bereikbaar. Shit dus!
  6. Mijn camper is 3.50 meter hoog en ik heb van mijn vorige camper, die 2,90 hoog was en minder dan 3,5 ton woog, al een badge van Mango en heb hem in Italië tevergeefs geprobeerd.
  7. Wie kan mij vertellen waar ik tolbadge voor zware camper >3500kg kan bestellen? groet Cor van der Wal
  8. Cor van der Wal

    MBUX

    Wij hebben ook de Hymer B780 Masterline van 2020 maar na en tussen vele vakanties moest hij weer naar de dealer nu reeds ongeveer 20 keer !!! in anderhalve jaar. problemen hoofdzakelijk door Roosendaalse leverancier, ging met name om accessoires die slecht of niet goed geplaatst waren. Probleem wordt nu juridische zaak. Met mercedes zelf weinig problemen gehad behalve dan wat hiervoor beschreven is over MBUX systeem. Met het sluiten van de tv schotel stoort deze zeer hard op de speakers die uit staan (?) volgens leverancier kwam dit door een storing met het MBUX systeem wat niet te verhelpen is. Sinds februari 2022 dus anderhalf jaar na de aankoop kregen we eindelijk een gebruiksaanwijzing voor de camper die volgens leverancier voorheen nog niet gedrukt was. We zijn het zat met de Hymer en verkopen hem weer.
  9. Bij langdurige stalling kan je het stekkertje eruit trekken
  10. In 2020 een nieuwe Hymer B ML 780 gekocht ter waarde van een kleine woning. Na 9 maanden werd hij dan eindelijk geleverd. Echter ontbrak er een behoorlijke gebruiksaanwijzing bij. De leverancier verwijst naar Hymer die het echter laat afweten. De bijgeleverde boekje is niet van deze camper, zo staat b.v. de electro block en de grauw water afvoer systeem die ik in mijn camper heb niet in het boekje. Indien er een zekering kapot gaat is het zoeken en zoeken. Dit vind ik een groot gemis van deze dure camper
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid