Ga naar inhoud

Kees_S

Members
  • Aantal items

    305
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    11

Kees_S won de laatste dag op 21 november 2023

Kees_S had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Kees_S's Achievements

32

Community reputatie

1

Community Answers

  1. Je kunt voor minder dan 10,- euro per jaar de App van de ADAC Campingcard aanschaffen (begin van het jaar tot circa 1 maart zelfs nog geen 5,- euro). Die biedt hetzelfde en meer dan de ACSI-kaart en heeft ook online toegang tot alle campings en camperplaatsen met specificaties en reviews. Dan heb je dus verder behalve het NKC-lidmaatschap niets meer nodig als een kopie van je paspoort waarop je het BSN onherkenbaar hebt gemaakt. Simpeler kan niet, beter ook niet.
  2. Mooi geschreven, maar dat kan alleen helpen indien het bij de NKC wordt gemeld. Zij lezen hier immers niet mee.
  3. @j.verhoevendeze Detleffs zou u ook kunnen aanbieden op de speciale Facebookgroep "Dethleffs Campervrienden". Daar kan iedereen met een Dethleffs (gratis) lid van worden.
  4. Ik zie ze nog steeds veel voordeliger in Duitsland als je ze zelf, eventueel met hulp/begeleiding, invoert. De meeste op de Nederlandse markt zijn ook ingevoerd door de handelaars. Die steken dat voordeel dan in eigen zak. En de BPM schrijft na zes maanden reeds voor 30% af en dat neemt elke maand flink toe. Daar zit dus ook een mooi voordeel aan vast.
  5. Kees_S

    Board paneel Hymer

    Meet eens met de landstroom aangesloten met een multimeter de spanning tussen de twee polen van de startaccu. Die moet dan rond de 13,5 Volt zijn, in elk geval hoger dan 12,7 Volt om aan te tonen dat deze accu wel geladen wordt door de landstroom.
  6. @j.verhoeveninderdaad een zeer mooie Dethleffs camper die zo als zo vele gunstig werd ingevoerd uit Duitsland. Succes met de verkoop. Hier zal beslist veel belangstelling voor zijn, ook al staat hij niet in de juiste rubriek. Google pikt hem hier ook op.
  7. Doe-het-zelf loods is ander woord voor klusruimte in de Nederlandse taal die jij niet beheerst.
  8. Voor zover mij bekend is Euro-5 ingetreden omstreeks modeljaar 2014. In de meeste verkoop advertenties zal deze milieunorm ook wel vermeld worden. Ik heb een Dethleffs met Al-Ko chassis en de aanpassing was ongeveer 4.500 euro inclusief keuring bij de RDW en een nieuwe kentekenkaart. Allemaal geregeld door Verbruggen in Kampen. Ik ben alleen zelf voor de eindcontrole naar de regionale RDW-vestiging geweest.
  9. En jij lult maar wat in het rond Mieke, net een waswijf. Geef eens echte inhoud en gebruik goed Nederlands.
  10. Dat lijkt mij een wettelijke niet haalbare motivatie om garantie af te keuren.
  11. Bij een Duitse camper moet altijd het laatste APK formulier aanwezig zijn. Dat hebben ze daar nodig voor de volgende APK-keuring. Dus iemand die zegt dat hij dat niet heeft, heeft een probleem en liegt waarschijnlijk omdat ...... ? Bij elke officiele merkdealer in Europa is de onderhoudshistorie op te vragen met het chassisnummer, en dat lees je af onder de voorruit.
  12. Je kunt hiervoor terecht bij Alex Dickhoff in zijn doe-het-zelf loods in Maarheze.
  13. Je kunt vrijwel altijd van campers vanaf de bouwjaren met Euro-5 de technisch toelaatbare massa verhogen naar 3850 kg met een document van de fabriek dat dit toegestaan is. Ze geven dan ook een nieuwe sticker voor onder de motorkap met een nieuw E-registratienummer. Maar ook hoger is dan mogelijk met aanpassingen. Wij hebben hem bij Verbruggen in Kampen laten aanpassen met nieuwe spiraalveren op de voor-as en hulpluchtveren op de achteras. Nu voor-as 2.100 kg en achter-as 2.240 kg (beperkt door de loadindex van de 15-inch banden die niet hoger gaan dan 112), maximaal toegestaan samen 4.000 kg. Hadden we 16-inch wielen en de daarbij behorende grotere schijfremmen gehad dan was het totaal 4.350 kg geworden.
  14. Kees_S

    Oyster V

    De beste en ook zeer prijsgunstige schotel is een BENTE.
  15. Kees_S

    Gestolen Camper

    Hopelijk vinden ze hem snel terug en dan zou ik er een OBD2-slot in zetten. Kost maar 80,- euro en dan kunnen ze hem niet meer starten met de gebruikelijke methode via een USB-dongle.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid