Ga naar inhoud

Derf

Members
  • Aantal items

    67
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Derf won de laatste dag op 22 januari 2023

Derf had de meest gelikete inhoud!

Over Derf

  • Verjaardag 25 december

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Derf's Achievements

7

Community reputatie

3

Community Answers

  1. Ook in het voor en na seizoen heb je hufters en ook door heel Europa. Snap niet wat er met "onvriendelijke camping eigenaar" bedoelt wordt. De tekst gaat over de campereigenaar. Nogmaals ik lees niks over "onvriendelijke camping eigenaar", maar over camper eigenaars die zich niet aan de regels houden.
  2. Had dit probleem ook bleek een connector los te zitten.
  3. Derf

    Stabiliteit camper

    Of het de reden is dat wij er geen last van hebben weet ik niet ,maar de spoorbreedte van onze camper is op het achteras 10 cm breder dan de voor as. Op bruggen en inhalende vrachtauto's hebben we geen last van schommelingen.
  4. Heb hier meer over gehoord, het duurt even voor dat het idee ten uitvoering wordt gebracht. Kijk maar naar de regering, duurt soms ook jaren, dus niet klagen
  5. Derf

    MULTIEANKER

    TIP Ik zag een vlog en daar hadden ze op de zuignappen van die huishoud folie gedaan en toen op de camper, geen lelijke zwarte ringen meer zichtbaar.
  6. Dit is een goed advies voor beginnende camperaars. Een camper is beslist wat anders dan een gewone auto, niet alleen het gewicht maar ook de omvang. Zelf ook eens in het begin van het camperen gehad dat ik tegen een muurtje reed schade was beperkt. En i.d.d. rij naar een afgelegen plek en ga oefenen zowel vooruit als achteruit parkeren.
  7. Zo heb ik verleden jaar december al een set distributie riemen waterpomp gekocht i.v.m. de prijsstijging en deze in april laten monteren.
  8. Derf

    Carpuride W103 Pro

    3vloggers die een goed product aanprijzen. Heb er geen belang bij maar vind dit wel voor iedere camperaar een goed alternatief. https://www.youtube.com/watch?v=XwFkas2f8-4&t=117s https://www.youtube.com/watch?v=AbpWMG7LfW8&t=2s https://www.youtube.com/watch?v=drFJwRyMxJM
  9. Deze verhalen moeten we vaker lezen. Het is niet altijd slecht gesteld met de dealers. Heb ook goede ervaring met Alde Zweden na storing met de Alde kachel, werd doorverwezen door Gimeg om het maar eens in Zweden te proberen en daar hadden ze nog een printplaat op stock liggen.
  10. Hoi Peter. Een goed idee man, waar heb je die pieper vandaan lijkt mij ideaal in onze camper hoor hem soms ook niet.
  11. En als het onderhoud langer duurt dan 1 dag i.v.m. het bestellen van onderdelen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid