Ga naar inhoud

Mr Bypass

Members
  • Aantal items

    80
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Mr Bypass won de laatste dag op 25 april 2023

Mr Bypass had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

716 profielweergaven

Mr Bypass's Achievements

6

Community reputatie

  1. Bij het uitklappen van mijn Oyster satelliet ontvanger krijg ik de foutmelding: Lnb niet aangesloten fout 2100. Volgens BM Sat heeft dit echter niets met de lnb te maken maar met een productie fout in de printplaat. De schotel moet opgestuurd worden naar Oyster hetgeen vandaag is gebeurd. Mijn vraag is of iemand mijn probleem herkent. Er zit 3 jaar garantie op de schotel en daar ben ik dus een paar maand overheen.
  2. Berkenbosch in Eefde en Oude Hendriksman in Almelo. Bij beiden prima ervaringen dus Ed, jij mag jezelf dan wel Magic noemen maar niet alles wat je debiteert straalt Magie uit.
  3. Waarom niet gewoon naar een camperdealer?
  4. Een ander gat erbij laten maken om een airco te plaatsen is geen enkel probleem, mits het door een vakman gebeurt en er natuurlijk ruimte is 40/40. Wij hebben dat ook laten doen.
  5. Mr Bypass

    Autotrust

    Dank voor jullie antwoorden. De koop is trouwens niet door gegaan.
  6. Mr Bypass

    Autotrust

    Ik wil een tweedehands camper kopen. De verkoper biedt Autotrustgarantie. Is Autotrust een betrouwbare organisatie?
  7. Nee helaas. €45,- is minimum prijs. Kan verkeert in nieuw staat.
  8. Lijkt mij logisch. Dank voor je reactie.
  9. Wie heeft er wel eens een camper gekocht bij Camperconsult in Dronten en daarna een beroep moeten doen op de garantie die dit bedrijf geeft? Het is nl. geen Bovag bedrijf en geven maar een half jaar garantie.
  10. Don, volgens mij ben jij een erge aardige genuanceerde man. Ik ben ook wel een beetje een teaser maar serieus: ik zie af en toe camperaars die zich werkelijk geen raad weten met elk obstakel dat ze tegenkomen. Ik vind dat niet goed en gevaarlijk. Wat mij betreft: einde discussie en nog vele fijne camper kilometers langs afgronden, nauwe steegjes, haarspeldbochten en hellingen van 15% plus…..
  11. Wat voor de een overgeorganiseerd is is voor de ander prima. Maar mijn klomp breekt als ongeveer de mooiste route van Europa (Cap Corse) per touringcar (!!)wordt gedaan. Als een touringcar dat kan, kan elke camper dat ook. En als je dat als camperaar niet durft vraag ik me überhaupt af wat je in een camper te zoeken hebt….. Lekker op de tolweg rijden?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid